E-mail: mail@heinwillemleeraar.nl
Tel: +31 6 53 14 54 42

Onze partners

01

Expertise Hein-Willem Leeraar

Financieel - Internationaal - Onderzoek

U heeft een agrarisch bedrijf en u heeft een vraag over beleggingen, financiële planning, of een buitenlands project. Of u overweegt een zakelijke scheiding of overname. Hein-Willem Leeraar & partners adviseert agrarische ondernemers over geldzaken. Wij helpen al jaren agrariërs met veel succes.

Samen met zijn erkende partners houdt Hein-Willem Leeraar zich bezig met vernieuwende en experimentele ontwikkelingen op agrarisch gebied. Het onderzoek naar maïs onder folie als kansrijke nieuwe teelttechniek is daar een goed voorbeeld van.

02

Over Hein-Willem Leeraar

Ervaren en resultaatgericht

Hein-Willem Leeraar werkt al ruim 20 jaar als adviseur voor agrarische ondernemers in binnen- en buitenland. Zijn kennis, ervaring en netwerk deed hij op in het onderwijs (International Agricultural Centre in Wageningen), bij De Landbouw Voorlichting (DLV) en als directeur van het agrarisch team van Credion. Hij publiceert regelmatig onderzoeksresultaten in vakbladen en via portals op verschillende websites.

Aanpak

Werken met Hein-Willem Leeraar & partners betekent to-the-point en eerlijk advies. Samen met u werken we aan de oplossing die voor u het beste is. Stokt een proces? Dan zetten we even extra de beuk erin. Altijd gericht op het resultaat. En altijd samen met u.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons: 0566-60 04 48. Uiteraard brengen wij u graag in contact met onze klanten.

To-the-point en eerlijk advies

03

Partners

Hein-Willem Leeraar werkt samen met een aantal vaste en deskundige partners. Met ieder hun eigen specialisme.

AGRARISCH LABARATORIUMONDERZOEK NOORD NEDERLAND  – ALNN

ALNN

De ALNN analyseert grond-, mest- en plantmonsters. Gehaltes stikstof, fosfaat, calcium, magnesium, koper en mangaan bepalen de juiste voeding: voor de dieren en voor de grond.

Hein-Willem Leeraar werkt samen met ALNN voor nauwkeurige analyses van mais, geteeld onder folie.

www.alnn.nl

MELKWINNING J.A.

 

Melkwinning JA logo

Melkwinning J.A. van Johan Grolleman adviseert over Melkwinning en Optimale uiergezondheid. Melkwinning J.A. helpt veehouders problemen met melkwinning op te lossen of de melkwinning voor de toekomst te verbeteren.

De samenwerking met Hein-Willem Leeraar richt zich op diergezondheid en verbetering van de arbeidsomstandigheden.

www.melkwinningja.nl

VERENIGING AGRARISCHE BEDRIJFSADVISEURS – VAB

Vab logo2005lowres

De vab is dé branchevereniging van bedrijfsadviseurs in de agrarische sector. Hein-Willem Leeraar vervulde de afgelopen jaren veel bestuursfuncties binnen de organisatie.

www.vabnet.nl

PRIORE ACCOUNTANTS & BELASTINGADVISEURS

priore

Bij Priore in Heerenveen weten ze alles van belastingen, boekhouding, salarisadministratie en alles wat daarbij komt kijken.

Hein-Willem Leeraar schakelt de specialistische deskundigheid van Priore regelmatig in om belastingvoordelen voor zijn klanten te realiseren.

www.priore.nl

SAMCO

samco_logo

Het Ierse bedrijf Samco maakt 4-in-1 landbouwmachines. Deze machine doet vier dingen tegelijk: hij zaait maïszaad, geeft kunstmest, spuit bodemherbicides en legt een dunne, natuurlijk afbreekbare laag folie.

Hein-Willem Leeraar is agent voor Samco in Nederland. Hein-Willem promoot en verkoopt hun folie en hun foliezaaimachines.

www.samco.ie

BOGERMAN COLLEGE SNEEK

 

Bogerman is een scholengemeenschap van jongeren en volwassenen, die zich willen ontwikkelen met hoofd, hart en handen.

Hein-Willem geeft drie maanden per jaar drie uur per week gastlessen Bedrijfseconomie voor 5VWO op het Bogerman. De leerlingen worden in dat tijdsbestek geleerd een bancair acceptabele kredietaanvraag te schrijven, die ze zelf moeten verdedigen ten overstaan van een accountmanager van de lokale bank. Er wordt in duo’s gewerkt en het eindproduct ligt op het niveau van HBO-4.

Al een aantal jaren bestaat er een intensieve samenwerking met de bedrijfsleven in Fryslân. Binnen zijn netwerk zoekt Hein-Willem Leeraar opdrachten van bedrijven, die leerlingen uit kunnen voeren. Dit in het kader van hun PWS Afstudeerwerkstuk. Soms zitten daar ook buitenlandse bedrijven bij.

Voorbeelden:

  • Het opstellen van een sterkte-zwakte analyse van en voor een onderneming actief in het toerisme.
  • Een marktonderzoek voor een BVO
  • Analyse van de markt voor fusies en overnames
  • Analyse van het coöperatie-model in agrarisch Nederland
  • Onderzoek naar marktkansen voor een nieuwe milieu vriendelijke spuittechniek in de akkerbouw. Dit betrof een Iers bedrijf.

 

www.bogerman.nl

www.facebook.com/IBCKO/