E-mail: mail@heinwillemleeraar.nl
Tel: +31 6 53 14 54 42

Onze partners

01

Expertise Hein-Willem Leeraar

Financieel - Internationaal - Onderzoek

U heeft een agrarisch bedrijf en u heeft een vraag over beleggingen, financiële planning, of een buitenlands project. Of u overweegt een zakelijke scheiding of overname. Hein-Willem Leeraar & partners adviseert agrarische ondernemers over geldzaken. Wij helpen al jaren agrariërs met veel succes.

Samen met zijn erkende partners houdt Hein-Willem Leeraar zich bezig met vernieuwende en experimentele ontwikkelingen op agrarisch gebied. Het onderzoek naar maïs onder folie als kansrijke nieuwe teelttechniek is daar een goed voorbeeld van.

02

Over Hein-Willem Leeraar

Ervaren en resultaatgericht

Hein-Willem Leeraar werkt al ruim 20 jaar als adviseur voor agrarische ondernemers in binnen- en buitenland. Zijn kennis, ervaring en netwerk deed hij op in het onderwijs (International Agricultural Centre in Wageningen), bij De Landbouw Voorlichting (DLV) en als directeur van het agrarisch team van Credion. Hij publiceert regelmatig onderzoeksresultaten in vakbladen en via portals op verschillende websites.

Aanpak

Werken met Hein-Willem Leeraar & partners betekent to-the-point en eerlijk advies. Samen met u werken we aan de oplossing die voor u het beste is. Stokt een proces? Dan zetten we even extra de beuk erin. Altijd gericht op het resultaat. En altijd samen met u.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons: 0566-60 04 48. Uiteraard brengen wij u graag in contact met onze klanten.

To-the-point en eerlijk advies

03

Partners

Hein-Willem Leeraar werkt samen met een aantal vaste en deskundige partners. Met ieder hun eigen specialisme.

AGRARISCH LABARATORIUMONDERZOEK NOORD NEDERLAND  – ALNN

ALNN

De ALNN analyseert grond-, mest- en plantmonsters. Gehaltes stikstof, fosfaat, calcium, magnesium, koper en mangaan bepalen de juiste voeding: voor de dieren en voor de grond.

Hein-Willem Leeraar werkt samen met ALNN voor nauwkeurige analyses van mais, geteeld onder folie.

www.alnn.nl

MELKWINNING J.A.

 

Melkwinning JA logo

Melkwinning J.A. van Johan Grolleman adviseert over Melkwinning en Optimale uiergezondheid. Melkwinning J.A. helpt veehouders problemen met melkwinning op te lossen of de melkwinning voor de toekomst te verbeteren.

De samenwerking met Hein-Willem Leeraar richt zich op diergezondheid en verbetering van de arbeidsomstandigheden.

www.melkwinningja.nl

VERENIGING AGRARISCHE BEDRIJFSADVISEURS – VAB

Vab logo2005lowres

De vab is dé branchevereniging van bedrijfsadviseurs in de agrarische sector. Hein-Willem Leeraar vervulde de afgelopen jaren veel bestuursfuncties binnen de organisatie.

www.vabnet.nl

PRIORE ACCOUNTANTS & BELASTINGADVISEURS

priore

Bij Priore in Heerenveen weten ze alles van belastingen, boekhouding, salarisadministratie en alles wat daarbij komt kijken.

Hein-Willem Leeraar schakelt de specialistische deskundigheid van Priore regelmatig in om belastingvoordelen voor zijn klanten te realiseren.

www.priore.nl

POSTMA VEEVOEDERS

postma

Appie en Tineke Postma runnen samen Postma Veevoeders in Gauw. Postma Veevoeders levert vooral voer aan melkveebedrijven. Maar ook voer voor paarden, schapen en andere dieren.

Voor telers die Maïs onder folie verbouwen levert Postma Veevoeders kunstmest en maïszaden. Postma verzorgt ook het transport van de folie voor Hein-Willem Leeraar.

www.postmagauw.nl

SAMCO

samco_logo

Het Ierse bedrijf Samco maakt 4-in-1 landbouwmachines. Deze machine doet vier dingen tegelijk: hij zaait maïszaad, geeft kunstmest, spuit bodemherbicides en legt een dunne, natuurlijk afbreekbare laag folie.

Hein-Willem Leeraar is agent voor Samco in Nederland. Hein-Willem promoot en verkoopt hun folie en hun foliezaaimachines.

www.samco.ie

BOGERMAN COLLEGE SNEEK

Bogerman

Bogerman is een scholengemeenschap van jongeren en volwassenen die zich willen ontwikkelen met hoofd, hart en handen.

Hein-Willem Leeraar geeft gastlessen M&O voor 5 VWO op het Bogerman. Tevens is Hein-Willem via het International Business College (IBC) betrokken bij het uitrollen van een nieuw lesprogramma waarin leerlingen van 4 en 5 HAVO uitgedaagd worden om beter te presteren, ondernemend te zijn en tot een passende keuze te komen in het HBO. Dit programma start met ingang van het schooljaar 2016-2017 op het Bogerman.

Al een aantal jaren bestaat er een zeer succesvolle intensieve samenwerking vanuit het bedrijfsleven met het Bogerman. Leerlingen van 5 HAVO en 6 VWO  maken hun afstudeerwerkstuk  aan de hand van specifieke opdrachten van – soms buitenlandse – bedrijven.

Voorbeelden:

  • Het opstellen van een sterkte-zwakte analyse van en voor een onderneming actief in het toerisme
  • Een marktonderzoek voor een BVO
  • Analyse van de markt voor fusies en overnames
  • Onderzoek naar voors en tegens van het coöperatiemodel.

 

www.bogerman.nl

www.facebook.com/IBCKO/

FRIESLAND OP MAAT

Friesland op Maat organiseert toeristische arrangementen, zakelijke bijeenkomsten en events in heel Friesland.

Bij Friesland op Maat kunt u terecht voor compleet verzorgde excursies, stadswandelingen of meerdaagse arrangementen, vanaf 1 persoon tot grote bedrijfsuitjes. Helemaal uniek: voor u op maat bedacht, naar uw wensen en budget.

Ook voor uw familiefeest, bedrijfsevenement of zakelijke relaties bedenken wij het mooist wat Friesland te bieden heeft.

Naast het organisatieburo Friesland op Maat is Frisian Guide Agency hier onderdeel van en levert gidsen en reisleiders in heel Friesland. Met een team van 25 professionele gidsen gidsen we in heel Friesland met complete tours en arrangementen, maar ook stadswandelingen is alle 11 steden en de dorpen. De gidsen beschikken over ruime kennis van de Provincie en spreken de taal van klant.

Bel vrijblijvend voor een mooie invulling van uw beleving in Friesland; 06-11200217

info@frieslandopmaat
info@frisianguide.nl

www.frieslandopmaat.nl
www.frisianguide.nl