Over ons
Date: 21 januari 2016
|
Posted by:

Wat doen wij?

U heeft een agrarisch bedrijf en u heeft een vraag over beleggingen, financiële planning, of een buitenlands project. Of u overweegt een zakelijke scheiding of overname. Hein-Willem Leeraar en partners adviseert agrarische ondernemers over geldzaken. Wij helpen al jaren agrariërs met veel succes.

Samen met zijn erkende partners houdt Hein-Willem Leeraar zich bezig met vernieuwende en experimentele ontwikkelingen op agrarisch gebied. Het onderzoek naar maïs onder folie als kansrijke nieuwe teelttechniek is daar een goed voorbeeld van.
Over Hein-Willem Leeraar

Hein-Willem Leeraar werkt al ruim 20 jaar als adviseur voor agrarische ondernemers in binnen- en buitenland. Zijn kennis, ervaring en netwerk deed hij op in het onderwijs (International Agricultural Centre in Wageningen), bij De Landbouw Voorlichting (DLV) en als directeur van het agrarisch team van Credion. Hij publiceert regelmatig onderzoeksresultaten in vakbladen en via portals op verschillende websites.
Aanpak

Werken met Hein-Willem Leeraar en partners betekent to-the-point en eerlijk advies. Samen met u werken we aan de oplossing die voor u het beste is. Stokt een proces? Dan zetten we even extra de beuk erin. Altijd gericht op het resultaat. En altijd samen met u.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons: 0566 60 04 48. Uiteraard brengen wij u graag in contact met onze klanten.

Plus partners

Partners

Hein-Willem Leeraar werkt samen met een aantal vaste en deskundige partners. Met ieder hun eigen specialisme.

 

ALNN (Agrarisch Laboratoriumonderzoek Noord Nederland)

 

De ALNN analyseert grond-, mest- en plantmonsters op aanvraag van boeren. Zij bepalen bijvoorbeeld het gehalte stikstof, fosfaat, calcium, magnesium, koper en mangaan in de monsters. Hein-Willem Leeraar werkt samen met ALNN aan een nauwkeurige analyse van de mais, geteeld onder folie.

www.alnn.nl

 

Melkwinning J.A.

Melkwinning J.A. van Johan Grolleman adviseert over Melkwinning en Optimale uiergezondheid. Melkwinning J.A. helpt veehouders problemen met melkwinning op te lossen of de melkwinning voor de toekomst te verbeteren. De samenwerking met Hein-Willem Leeraar richt zich op diergezondheid en verbetering van de arbeidsomstandigheden.

www.melkwinningja.nl

 

Vab (Vereniging Agrarische Bedrijfsadviseurs)

 

De vab is dé branchevereniging van bedrijfsadviseurs in de agrarische sector. Hein-Willem Leeraar vervulde de afgelopen jaren veel bestuursfuncties binnen de organisatie.

www.vabnet.nl

 

Priore Accountants & Belastingadviseurs

 

Bij Priore in Heerenveen weten ze alles van belastingen, boekhouding, salarisadministratie en alles wat daarbij komt kijken. Hein-Willem Leeraar schakelt de specialistische deskundigheid van Priore regelmatig in om belastingvoordelen voor zijn klanten te realiseren.

www.priore.nl

 

Postma Veevoeders & Postma Bloem & Groen

 

Appie en Tineke Postma runnen samen twee bedrijven: Postma Veevoeders en Postma Bloem Groen in Gauw. Postma Veevoeders levert vooral voer aan melkveebedrijven. Maar ook voer voor paarden, schapen en andere dieren. Voor het project Maïs onder folie van Hein-Willem Leeraar levert Postma Veevoeders kunstmest en maïszaden. Postma verzorgt ook het transport van de folie voor Hein-Willem Leeraar. In de plattelandswinkel van Postma Bloem & Groen koopt en bestelt Hein-Willem Leeraar regelmatig prachtige bloemstukken en andere cadeaus voor relaties en klanten.

www.postmagauw.nl

 

Samco System

 

Het Ierse bedrijf Samco System maakt 3-in-1 landbouwmachines. Deze machine doet drie dingen tegelijk: hij zaait maïszaad, spuit bodemherbicides en legt een dunne, natuurlijk afbreekbare laag folie Hein-Willem Leeraar is agent voor Samco System in Nederland. Hein-Willem promoot en verkoopt hun folie en hun foliezaaimachines.

www.samco.ie

 

 

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *